jueves, 3 de febrero de 2011

Medalla al Mèrit Aeronàutic. Felicitacions


Ens plau informar-vos que el nostre company, Sr Pere Vilalta, ha estat guardonat amb la Medalla al Mèrit Aeronàutic, per la seva trajectòria en el món de l'aviació general.Per la seva llarga vinculació com a soci actiu de l'Aeroclub de Reus, com a President en una etapa de la seva trajectòria brillant, en les activitats del Club, la seva dedicació, el seu entusiasme i l'afecte dipositat amb
l 'Aeroclub de Reus, ens sentim orgullosos d'aquesta important distinció amb la qual ha estat galordonat, fent justícia a la seva tradició, a la seva vàlua i tots uns anys llargs de dedicació a l'aviació i en especial a l'Aeroclub de Reus.Pere, la nostra més sincera felicitació. Et mereixies aquesta distinció i compartim la teva estima i la teva felicitat davant tan important acte. És el reconeixement a la teva tasca durant tota la teva vida a l'aviació.Moltes felicitats i gràcies per compartir amb tots nosaltres la teva amistat i la teva important i estimable dedicació al Club. Avui, més que mai, ens sentim orgullosos de ser els teus amics i companys.

Ramon Tàpias

Vocal Comunicació de l'Aeroclub de Reus.


-------------------------------------------------------------


Nos place informarles de que nuestro compañero D. Pedro Vilalta, ha sido galardonado con la Medalla al Mérito Aeronáutico, por su trayectoria en el mundo de la aviación General.Por su larga vinculación como socio activo del Aeroclub de Reus, como Presidente en una etapa de su trayectoria brillante, en las actividades del Club, su dedicación, su entusiasmo y el cariño depositado con el Aeroclub de Reus, nos sentimos orgullosos de esta importante distinción con la que ha sido galardonado, haciendo justicia a su tradición, a su valía y a todos unos años largos de dedicación a la aviación y en especial al Aeroclub de Reus.Pedro, nuestra más sincera felicitación. Te merecías esta distinción y compartimos tu estima y tu felicidad ante tan importante acto. Es el reconocimiento a tu labor durante toda tu vida a la aviación.Muchas felicidades y gracias por compartir con todos nosotros tu amistad y tu importante y estimable dedicación al Club. Hoy, más que nunca, nos sentimos orgullosos de ser tus amigos y compañeros.


Ramon Tàpias

Vocal de Comunicación del Aeroclub de Reus

No hay comentarios:

Publicar un comentario